Välkommen till Ortodoxa kyrkor!

Här har jag försökt att lägga in platserna för olika ortodoxa kyrkor, för att man lätt skall kunna se vilken kyrka man kan besöka när man är ute och reser eller har flyttat till en ny stad.

Jag har inte fått med alla och jag har inte heller kontakt information till alla, utan har lagt in de jag hittat. Så om någon saknas så har jag helt enkelt inte hittat den sidan.

Om någon vill kontakta mig med förslag på kyrkor jag missat så går det bra att använda informationen på kontaktsidan.

Något om navigeringen på kartan

När du först ser kartan så är den utzoomad för att få plats med så mycket som möjligt av landet och ge en bra översikt. För att se markörer som ligger näravarandra tydligt kommer du att vara tvungen att zooma in genom reglagen på vänster sida av kartan.

I Stockholm så är det väldigt tätt i mellan kyrkorna då flera ligger på samma gata, och till och med på samma adress så där kan det var nödvändigt att zomma in väldigt mycket för att särskilja dem.

jag har medvetet valt att inte lägga in kontakt information till enskilda personer på sidan, så för att få reda på gudstjänsttider så är du själv tvungen att kontakta församlingen. Då de flesta har en hemsida eller lätt kan hittas på internet så är det ett bra sätt att få informationen.

Karta